Ohjeen tähän piirakkaan olen löytänyt Marien blogista.
Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
125g voita tai margariinia
2-3 rkl kylmää vettä
Täyte:
1 prk (200g) Feta kuutioita
1 rasia (250g) kirsikkatomaatteja
1 ruukku basilikaa silppuna
2 kananmunaa
2 dl ruokakermaa
suolaa, pippuria
50-100g juustoraastetta
Nypi margariini ja jauhot kulhossa. Lisää kylmä vesi, sekoita taikinaksi. Laita viileään lepäämään noin 30-60 minuuttia. Voit käyttää halutessasi myös valmista piiraspohjaa (400g).
Sekoita kananmunat, kerma ja mausteet. Lado basilikasilppu, Fetajuustokuutiot ja tomaatti piirakan pohjalle, kaada munakerma päälle. Ripottele juustoraaste pinnalle ja paista 225 asteessa, uunin alatasossa noin 20 minuuttia.
Koristele piiras kirsikkatomaateilla ja tuoreilla Basilikan lehdillä.
Kommentit