Tai ainakin minä tunnen nämä nimellä mokkapalat:) Suklaahiiren blogista löysin ohjeen, jossa tämä pohja tehdään vain sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Päätinkin heti kokeilla millainen pohjasta tulee ilman vatkaamisia.
Pohja:
3 dl sokeria
1 rkl kaakaojauhetta
4,5 dl vehnäjauhoja
2 tl vanilliinisokeria
2 tl leivinjauhetta
1,5 dl maitoa
150 g jäähtynyttä voisulaa (käytin Flora culinessea)
2 munaa
Sekoita aineet keskenään, älä vatkaa. Levitä leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 200 asteessa noin 10 min.
Kuorrutus:
250 g tomusokeria
1 rkl kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria (jätin pois)
2 rkl voisulaa
(vahvaa) kahvia
Sekoita tomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri. Lisää voisula, ja vahvaa kahvia kunnes seos on sopivan notkea. Levitä jäähtyneen piirakan päälle. Koristele nonparelleilla tai karkeilla.
Pohja:
3 dl sokeria
1 rkl kaakaojauhetta
4,5 dl vehnäjauhoja
2 tl vanilliinisokeria
2 tl leivinjauhetta
1,5 dl maitoa
150 g jäähtynyttä voisulaa (käytin Flora culinessea)
2 munaa
Sekoita aineet keskenään, älä vatkaa. Levitä leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 200 asteessa noin 10 min.
Kuorrutus:
250 g tomusokeria
1 rkl kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria (jätin pois)
2 rkl voisulaa
(vahvaa) kahvia
Sekoita tomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri. Lisää voisula, ja vahvaa kahvia kunnes seos on sopivan notkea. Levitä jäähtyneen piirakan päälle. Koristele nonparelleilla tai karkeilla.
Kommentit