Nyt niitä lupaamiani päivityksiä!

Meinasin ensin etten ota tästä tortillavuoasta kuvaa laisinkaan, koska vuoka joutui olemaan liian kauan uunissa, mutta päätin sitten kuitenkin napata kuvan siitä. Vuoka oli todella hyvää, eikä tuo tumma pinta vaikuttanut makuun mitenkään.

tortillavuoka.jpg

Ohje tähän löytyi Kulinaristin blogista.

Vehnätortilloja
400 g jauhelihaa
2 pientä sipulia
3 valkosipulin kynttä
Tilkka öljyä paistamiseen
1 pussi herne-maissi-paprika sekoitusta
1 purkki ananaspaloja
180 g Valion fetajuustoa kuutioina
1 lasitölkki Old El Pason Chunky Salsaa (Mild)
Rouhittua mustapippuria
(Ripaus suolaa)


Päälle:


150 g emmental juustoraastetta
2 dl kevyttä ruokakermaa
2 dl Valion Fraiche 5 %

Silppua sipuli, myös valkosipulit ja kuullota niitä pannulla öljyssä. Lisää jauheliha ja ruskista. Mausta mustapippurilla ja ripauksella suolaa. Lisää ananaspalat, herne-maissi-paprika ja salsakastike, kiehauta. Lisää fetajuusto.
Levitä seosta tortillojen päälle, kääri rullalle ja lado uunivuokaan.
Sekoita juustoraaste, ruokakerma ja fraiche keskenään ja kaada tortillojen päälle. Paista 200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.