cc7be03f.jpg

Tämän ohjeen löysin à la Maken blogista. Sen verran tein muutosta, että sekoitin tuorejuuston jauhelihan joukkoon ja laitoin paljon enemmän maissilastuja. Ananakset unohtuivat kokonaan pois. Huomasin sen siinä vaiheessa kun ruoka oli jo uunissa, joten käytin ne sitten salaattiin;)

400 g jauhelihaa
1 sipuli


1 paprika


2 tomaattia


1 prk säilykeananasta


1 pss Santa Maria Fajita Spice Mix - mausteseosta


1 dl vettä


1 prk (200g) Philadelphia -juustoa (käytin tav. maustamatonta tuorejuustoa)


n. 100 g maissilastuja


n. 100 g juustoraastetta

Paista jauheliha ja lisää mausteseos ja vesi. Sekoita joukkoon hienonnettu sipuli, paprika ja tomaatit. Kypsennä n. 5 min. Levitä voidellun uunivuoan pohjalle juusto, kaada jauhelihaseos päälle ja asettele maissilastuja pysty-asentoon. Ripottele päälle ananaspalat ja juustoraaste. Kuorruta 200 asteessa n. 10 min.