Tästä ohjeesta kiitän Nasuttajaa. Kakun päällinen ei oikein onnistunut, mutta eipä tuo haitannut syömistä;)
Pohja:
175g Digestive-keksejä
75g margariinia
Täyte:
200g appelsiinituorejuustoa
1 dl appelsiinimehua
1 dl sokeria
2 munaa
6 liivatelehteä
2,5 dl Flora Vanilla
Pinnalle:
3 dl appelsiinimehua
1 dl hyytelösokeria
Murskaa keksit ja sekoita sula margariini joukkoon. Painele leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuoan pohjalle tiiviisti ja laita kylmään siksi aikaa kun valmistat täytteen.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota sokeri ja munat ja sen jälkeen Flora Vanilla niin vispilöitä ei tarvitse välillä pestä. Yhdistä täytteet ja tuorejuusto. Kuumenna appelsiinmehu ja sulata liivatelehdet siihen. Sekoita liivate ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan ja kylmään. Hyydytä kakkua yön yli jääkaapissa tai pakkasessa vähintään 4h.
Kiehauta appelsiinimehu ja lisää hyytelösokeri. Anna kiehua kunnes neste on kirkasta. Jäähdytä kädenlämpöiseksi. Kaada vuokaan ja nosta vielä kylmään.
Pohja:
175g Digestive-keksejä
75g margariinia
Täyte:
200g appelsiinituorejuustoa
1 dl appelsiinimehua
1 dl sokeria
2 munaa
6 liivatelehteä
2,5 dl Flora Vanilla
Pinnalle:
3 dl appelsiinimehua
1 dl hyytelösokeria
Murskaa keksit ja sekoita sula margariini joukkoon. Painele leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuoan pohjalle tiiviisti ja laita kylmään siksi aikaa kun valmistat täytteen.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota sokeri ja munat ja sen jälkeen Flora Vanilla niin vispilöitä ei tarvitse välillä pestä. Yhdistä täytteet ja tuorejuusto. Kuumenna appelsiinmehu ja sulata liivatelehdet siihen. Sekoita liivate ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan ja kylmään. Hyydytä kakkua yön yli jääkaapissa tai pakkasessa vähintään 4h.
Kiehauta appelsiinimehu ja lisää hyytelösokeri. Anna kiehua kunnes neste on kirkasta. Jäähdytä kädenlämpöiseksi. Kaada vuokaan ja nosta vielä kylmään.
Kommentit